REFERENTS EN

L’OFICI DE

PICAPEDRER

QUÈ FEM?

Peviarf

Pedra Natural PEVIARF, SL és una empresa referent en l’ofici de picapedrer, situada a Vinaixa, a la comarca de Les Garrigues, fundada al 1991 per tres artesans amb molts anys d’ofici en el camp dels treballs amb pedra natural: Ramon Solanes Fibla (artesà), Agustín Bellón González (artesà) i Ferran Brunet Solanes (mestre picapedrer). PEVIARF és fruit del llegat dels avantpassats d’aquesta zona en els treballs artesanals amb pedra natural.

En un dels bressols de les pedreres de Catalunya -Vinaixa, Les Garrigues-, a PEVIARF treballem majoritàriament amb la pedra natural arenisca Floresta-Vinaixa, la pedra originària d ́aquesta zona de Les Garrigues. Es tracta d’una pedra de color beig , molt compacta i de gra fi, de molt bon treballar. D’altra banda, per ajustar-nos al màxim a les demandes dels nostres clients també treballem altres tipus de pedra natural com la Gris Barcelona-Marró, Solsonès, Alcañiz, Sènia, Sant Vicenç,… i també diferents tipus de marbres i granets.

Mestres Artesans

En el nostre equip, comptem amb la presència inestimable de dos MESTRES ARTESANS, FERRAN BRUNET I MARCEL MINGORRIA. La seva experiència i habilitat no només asseguren la més alta qualitat en el nostre treball, sinó que també ens permeten fusionar la tradició amb la innovació. Aquest equilibri entre el respecte per les tècniques i l’exploració de noves tendències aporta un valor diferencial únic a les nostres creacions, distingint-nos en el mercat i enriquint l’experiència dels nostres clients.

COM HO FEM?

Metodologia

L’equip humà de PEVIARF treballa artesanalment la pedra natural i també compta amb la tecnologia més d’avantguarda per tallar minuciosament les grans peces de pedra natural. L’acabat de les obres es realitza sempre de manera artesanal, amb les eines del picapedrer, per donar un toc personalitzat a cada peça.